Receta: Riz Gras
Ingredientes
- 500g de arroz
- 1kg de carne (cualquier carne)
- 1 col
- 2 zanahorias
- 2 cebollas grandes
- 1 berenjena
- 6 cucharadas de aceite de oliva
- Sal
- 1 diente de ajo
- Pimienta
- 2 hojas de laurel
- 100g de tomates frescos
- 2 pimientos
Preparación
En una olla, poner a calentar el aceite y dorar la carne cortada
en trozos durante diez minutos. Echar los tomates y los pimientos, añadir sal,
laurel, cebollas (cortadas en rodajas) ajo y pimienta. Dejar a fuego lento unos 5 minutos.
Añadir un litro y medio de agua y las verduras cortadas, dejar cocer durante 30
minutos. Cuando las verduras esten cocidas, retirarlas y dejar un poco de salsa (sin retirar la carne). En el caldo que queda, poner el arroz lavado, cubrir,
dejar cocer de 15 a 20 minutos y servir.
Photo: Daniel Tornero |
Recette: Riz Gras
Ingrédients
-
500g de riz
-
1kg de viande (n’importe quelle
viande)
-
1 chou vert
-
2 carottes
-
2 gros oignons
-
1 aubergine
-
6 cas d’huile d’olives
-
Sel
-
1 gousse d’ail
-
Poivre
-
2 feuilles de laurier
-
100g de tomate fraiches
-
2 piments
Préparation
Dans une cocotte, mettre à
chauffer l’huile et faire roussir la
viande coupée en morceaux durant 10 minutes. Mettre les tomates fraiches et les piments, ajouter sel, laurier, oignons (coupés en rondelles), ail et poivre.
Laisser mijoter environ 5 minutes. Ajouter un litre et demi d’eau et les
légumes coupés, laisser cuire pendant 30 minutes. Quand les légumes sont cuits,
les retirer et laisser un peu de sauce (ne pas retirer la viande). Dans le
bouillon qui reste, jetez le riz lavé, couvrir, laisser cuire 15 à 20 minutes
et servir.
Recipe: Riz Gras
Photo: Maria Oliva |
Recipe: Riz Gras
Ingredients
- 1 lb. rice
- 2 lbs. meat (whichever)
- 1 cabbage
- 2 carrots
- 2 big onions
- 1 aubergine
- 6 tablespoons olive oil
- Salt
- 1 garlic clove
- Blackpepper
- 2 laurel leaves
- 4 oz. fresh tomatos
- 2 peppers
Preparation
Put the oil and the meat in a saucepan for 10 minutes. The meat is chopped into pieces. Put the tomatos and the peppers. Add the salt, laurel, onions (sliced), garlic and blackppeper. Place the pan over moderate heat for 5 minutes. Pour over 3 pints water, chop the vegetables and leave them to simmer for 30 minutes. When the vegetables are cooked, remove them and leave a bit of sauce (don’t remove the meat). In the extra broth add the rice washed, cover the pan and leave it to boil for 15 to 20 minutes and serve.
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